Ni ska känna er väldigt varmt välkomna till en öppenhjärtig blogg där det mesta kommer att bubbla upp till ytan. Om det är så att ni har problem med att läsa om saker och ting som har med djupa känslor att göra så kan jag reda nu rekommendera er att söka er någon annanstans för här kommer jag, och förhoppningsvis ni, dela med er av upplevelser och känslorna kring dem.

Jag vet inte varför det har blivit på det här sättet men med åldern så har känslomänniskan i mig börjat växa fram. Det är något jag är ganska stolt över, och något jag samtidigt tycker är tragiskt. Varför hände det inte tidigare, för om jag hade haft tillgång till mina känslor på samma sätt som jag har idag så tror jag att mitt liv hade sett annorlunda ut samtidigt som jag hade fått ut så mycket mer av det. Det är något som ni kommer att lära er här på min blogg, att det är aldrig en bra idé att stänga inne era känslor. Ni har mer att vinna på att låta dem synas.

Men det kommer inte att bli en känsloblogg enbart. Det kommer också att handla om det jag brinner för och älskar, i vardagen såväl som på fritiden. Där kommer seglingen och min och sonens optimistjolle in, som är en gigantisk passion, men det finns också andra delar av livet som har väldigt mycket att ge – som matlagning, träning och umgänge. Med andra ord kommer det finnas mycket att läsa och mycket att lära sig, och känner du att du också fastnat i dina känslor så kanske min resa kan hjälpa dig att hitta rätt väg. Välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.