Om Håkan och bloggen

håkanDet är jag som heter Håkan, jag som skriver på bloggen och det är också jag som älskar allt som har med segling och optimistjollar att göra. Jag är en person som lever med mina känslor på utsidan, vilket betyder att det är lätt att jag berättar om känslomässiga saker som händer mig i vardagen. Jag har lätt för att prata om dem, och jag vet att det kan göra människor obekväma i vissa lägen, och det är därför som jag nu börjat blogga här för att kunna skriva av mig om de saker jag går runt och tänker på. Och kanske läses det av människor som kan relatera och diskutera. Det är en dröm, men inte något jag förväntar mig.

Förutom det känslomässiga kommer mycket av utrymmet här att handla om just seglingen med min och min sons optimistjolle. Jag försöker så ofta jag kan besöka vattnet med min båt och segla mig genom många timmar av grubblerier och ren glädje, även fast båten är liten. Jag försöker också utnyttja mina semestrar så gått det går, och åker land och rike runt med min båt för att prova på olika seglarvatten och gudarna ska veta att jag har varit med om helt fantastiska ögonblick, såväl som rent livsfarliga.

Men jag är medveten om att det kan bli ganska jobbigt att bara lyssna och läsa en massa snack om känslor och båtar. Därför kommer jag att försöka blanda så gott det går, för faktum är att det oftast är så att jag inte sitter i en båt eller berättar om mina känslor. Oftast gör jag någonting annat och det är också ett ämne som kommer att få utrymme här på min blogg. Med andra ord så kommer det att bli en salig blandning av både det ena och det andra och det i sin tur betyder att det kan bli spretigt. Dock kommer jag ta en utgångspunkt i min segling, för det är trots allt det som är min passion och min förälskelse.

Kontakta mig
Hakan@optisweden.nu