Jag vet att det kanske är en liten pensionärsvarning när man pratar om uterum och hur mycket man älskar dem, men jag kommer inte att låtsas något mer. Jag älskar att sitta där ute och för varje år som går så funderar jag på varför vi inte har byggt detta tidigare. Just på grund av sina många möjligheter, där man kan stänga ute vädret helt eller bjuda in sommaren, gör att jag sitter mer i uterummet än vad jag gör inne. Det är helt enkelt en perfekt plats att vara på, en plats som förtjänar att också få det innehåll som ett rum av den digniteten som det faktiskt innebär.

Men allt är inte guld som glimmar

Det gäller dock att hålla tungan rätt i mun, för det handlar inte bara om mig utan den övriga familjen också. Jag kan, eller snarare får, inte fatta alla beslut själv. Det är som det är, det går inte att göra speciellt mycket åt det, men jag finner mig i det så länge det blir bra i slutändan. Vi har bland annat suttit och gått igenom samtliga parkettgolv på nätet, vilket tog sin lilla tid, men jag tror att vi har landat i ett beslut som kommer att göra oss nöjda.

Det är inte heller bara golvet som kommer att få sig en välbehövlig renovering. Det kommer att isoleras och inredas topp till tå, för att skapa det rum som vi vill att det ska vara. Vi vill kunna använda det också när det är som kallast ute, vilket inte är helt lätt, men det kommer säkerligen att gå. Det lär bara ta tid. Men med allt på plats så kommer det att bli en välkommen förlängning av huset, något som vi kommer att använda med glädje resten av livet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *