Det är faktiskt ganska många som gör det, älskar sina badrum och av olika anledningar och orsaker. Det beror alldeles på vad det är som finns där inne och för många är det badkaret eller duschen som de uppskattar allra mest. Själv är jag väldigt förtjust i golvvärmen som finns i mitt badrum, värme som på många sätt välkomnar en när man kommer in i badrummet oavsett vad det är man tänker göra där. Jag älskar med andra ord mitt badrum och för att verkligen trivas där inne har jag nu börjat kolla på olika möbler.

Utrymmet är dock ganska begränsat, så det kan inte vara några större möbler för att det ska blir bra. Det jag är ute efter är helt enkelt mindre, prisvärda och trendiga badrumsmöbler för jag vill ju att det ska vara modern på samma gång som de fyller en bra funktion.

Badrumsmöbel
Badrumsmöbeln.
Jag kollade runt lite på nätet och jag hittade den här vita hyllan med en spegel i dörren (http://www.trademax.se/badrum/badrumsmobler/meike-hogt-skap-med-spegeldorr-badrumsmobel-p51565), vilket jag tyckte var perfekt för att det kombinerar två olika saker jag har behov av, nämligen en spegel och mycket förvaringsmöjligheter. I samma veva så började jag kolla på ett nytt handfat med tillhörande låda och hittade den här (http://www.trademax.se/badrum/badrumsmobler/bathlife-mobelpaket-ideal-avstallning-600-p69863). Jag känner mig faktiskt ganska såld på dessa två delar och är ganska övertygad om att de kommer att göra sig mycket bra i mitt badrum. Känslan är också att det här enbart är ett första steg, det finns mer som behövs göras i badrummet, men det kommer att blir längre fram i så fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.